Desmond Tutu előszava

sri-chinmoy-desmond-tutu

 

 

 

 

 

A bölcsesség ezen édes ékkövei, melyeket kedves barátom, Sri Chinmoy írt, a bátorítás, szeretet és jóság időtlen igazságai. A boldogság ékkövei arra ösztönöz majd, hogy azzá válj, aki valóban vagy – egy ragyogó gyermekké Isten nagy családjában.

Édes és szívből jövő szavakkal, Sri Chinmoy elmondja nekünk, hogy összetartozásra, barátságra, egységre és békére vagyunk teremtve. Ezek a fejezetek az életbe vetett megingathatatlan reménnyel és lelkesedéssel töltenek el minket.

Valóban, Isten elmondja mindannyiunknak, hogy van egy álma – hogy a világ jóvá és kedvessé válik. Arra kér minket, hogy legyünk a kezei és a lábai, hogy valóra váltsuk ezt az álmot. Ez az értékes üzenet, melyet ezek a csodálatos oldalak tartalmaznak. Téged és téged és téged – mindegyikünket hív, hogy váljunk azokká a szivárvány gyermekekké, akik vagyunk.

A szellemünk azt mondja, hogy öntúlszárnyalásra vagyunk teremtve. Nem vagyunk kicsik. Nem vagyunk gyámoltalanok. Hatalmasak vagyunk, és mindenünk megvan, ami ahhoz szükséges, hogy sikert arassunk.

Jöjj, kérlek csak mondj „igent” a boldogság ezen értékes ékköveire és csodálatos meghívásukra. Jöjj, teremtsünk egy jobb és boldogabb életet magunk és minden fivérünk és nővérünk számára.

sri-chinmoy-desmond-tutu-2 sri-chinmoy-desmond-tutu-3

 

RENDELD MEG MOST

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja